Пољопривредно - технички средњошколси центар "Беседеш Јожеф"

Кањижа

Препоруке о превентивним активностима за спречавање ширења инфекција

Перите редовно руке течним сапуном и топлом водом у трајању од најмање 20 секунди.

Једнократно користите папирне марамице и правилно одлагајте искоришћених.

Када кашљете и кијате покријте уста и нос једнократним умбрусом.

Користите маске и заштитна средства.

Повећајте унос витамина и радите на подизању имунитета.

Избегавајте блиски контакт са другима.

Добро скувајте намирница животињског порекла пре јела.О нама...

Већ 50 година како наша школа пружа својим ђацима могућност за образовање у својим објектима, централној загради у школској економији, из области пољопривреде и машинства. Школа у свом саставу поседује кабинете за теоријску и практичну наставу, стручне радионице, библиотеку, спортске терене, добро опремљену економију, просторије за узгој и здравствено збрињавање животиња, кухињу за извођење стручне наставе и чак 100 хектара ораница за потребе практичне наставе. Све то, овако обједињено, пружа савршене могућности за савладавање теоријског, али и практичног дела жељеног смера или заната на високом нивоу.

Професорима је примаран задатак да се деца која ту похађају наставу за сво време свога школовања осећају добро и безбедно. Поносно истичемо да су наши ђаци остварили изванредне резултате на разним стручним, али и спортским такмичењима. Наша образовна политикасе руководи захтевима данашњице те ће наши ђаци у већини случајева пронаћи своје место на тржишту рада или се по полагању матурских испита одлучују за наставак свог школовања на високошколским установама у земљи и иностранству.

Даљим претраживањем претраживањем презентације сазнаћете више корисних информација о васпитно и образовном раду наше установе, добићете детаљне информације о образовним профилима и смеровима.